fbpx

ZURIELL

Be The Culture

totul a început

În toamna anului 2016 //

Uneori viața este despre darurile pe care le oferi celor din jur și se întorc către tine când te aștepți cel mai puțin

Septembrie 2016, se apropia ziua surorii mele și mi-am dorit să-i ofer un cadou, unul special care este unic și are numele ei pe el. I-am creat o agendă de care s-au îndrăgostit toți cei care au vazut-o. Un an mai tarziu, s-a născut agenda Zuriell.

Până în ziua de azi am trimis sute de agende în jurul lumii și cu fiecare dintre ele am ajutat pe cineva să aducă un zâmbet pe fața unei persoane iubite sau să încheie propunerea de afacere mult dorită. Le-am dăruit fiecărei persoane locul în care să-și scrie și să-și păstreze propriile povești.

– Sandra Hallal

Misiune

Zuriell a pornit de la un dar care ni s-a întors, am ținut ca din ceea ce am primit să dăm și noi mai departe oamenilor cu mai puțin.

Nu există nimic care să ne motiveze mai mult decât să știm că facem diferența în viața cuiva. Acest lucru ne-a adus la un frumos parteneriat cu DECE. Prin ajutorul lor, fiecare produs Zuriell este realizat de către un bărbat sau o femeie din comunitatea săracă de rromi din România.

Achiziția ta oferă speranță pentru o viață mai bună oamenilor din comunitățile sărace și o șansă la educație copiilor lor.

Echipa

SANDRA HALLAL

Chief visionary & Founder

Creating, designing and living life to the fullest are what make me wake up everyday ready to experiment and start something new.

My journey in the design world started with architecture, but when I discovered my passion for designing beautiful and functional products, Zuriell came into existence.

Ramona Gheorghiu

VIRGINIA gheorghiu

Executive Head & Co-founder

Cred că fiecare om are un scop pe acest pământ și acesta este să ne interconectăm, să fim sinceri, iubitori și buni unii cu ceilalți. Mă atrag conexiunile profunde și sunt tot timpul pregătită să lupt pentru o cauză în care cred.

Iubesc să trăiesc intens și să mă bucur de tot ce mă înconjoară: natura, oamenii, crizele de râs, ideile creative, arta și tot ce înseamnă frumos.