fbpx

Recomandă prietenilor, primești 4 ZRL (20RON)

Comandă peste 300 RON și ai livrare gratuită!

ZURIELL

Be The Culture

Povestea noastră ești TU!

 

Știm cât de anevoios poate fi procesul căutarii acelui cadou unic, care să aibă personalitate și să lase o impresie profundă.

Așa s-a născut Zuriell – dintr-o dorință sinceră de a aduce zâmbete pe chipurile celor dragi. De a transforma un gest simplu într-o amintire prețioasă.

Din acel moment, Zuriell a călătorit prin lume, aducând zâmbete pe buzele fiecărei persoane care a primit unul dintre cadourile noastre. Fiecare produs pe care îl trimitem este o fereastră spre o nouă poveste, un nou început. Am fost martorii a mii de povești, întâlniri, creații, evenimente unice și toate de o importanță incontestabilă.

Pentru noi, Zuriell nu este doar un brand; este un omagiu adus fiecărei povești individuale. Ne dedicăm misiunii de a inspira și a împuternici fiecare persoană să își exprime autenticitatea, să-și împărtășească bucuria și să contribuie la o lume mai conectată.

În fiecare zi, prin fiecare cadou pe care îl oferim, ne propunem să aducem mai aproape poveștile noastre, să construim punți între inimi și să sărbătorim unicitatea care ne definește pe fiecare.

 

Zuriell este suportul zâmbetelor noastre!

Misiune

Misiunea noastră este să împuternicim oamenii să transmită mesaje semnificative prin arta de a dărui. Ne dedicăm eliberării energiei creative din fiecare persoană, oferind cadouri premium personalizate care oglindesc profunzimea expresiei și a identității umane.

Prin inovație și design, cultivăm o cultură a generozității care depășește individualitatea, contribuind la un impact social mai larg.

Ne angajăm să creăm produse și experiențe care nu doar onorează poveștile personale și amintirile, ci și inspiră o comunitate implicată în dăruire și apreciere reciprocă.

În fiecare acțiune, Zuriell își propune să transforme momentele obișnuite în amintiri extraordinare, promovând o lume în care cu toții putem contribui la bunăstarea și îmbogățirea societății.

Fiecare Zuriell este realizat de către un bărbat sau o femeie dintr-o comunitate defavorizată din Jud. Arad. Frumosul parteneriat cu DECE face ca acest lucru să fie posibil .

Cu fiecare achiziție, tu oferi speranță unui om și o șansă la educația copiilor lor.

Echipa

SANDRA HALLAL

Chief visionary & Founder

Călătoria mea în lumea designului a început cu arhitectura iar pasiunea de a crea produse frumoase și funcționale, a făcut ca Zuriell  ia naștere.

Pentru mine frumusețea se produce atunci cănd creez dar la fel de mult se întămplă și atunci cănd aceste creații reușesc să aducă  o schimbare în viața unui om.

Ramona Gheorghiu

VIRGINIA gheorghiu

Executive Head & Founder

Pasionată de artă, viață, oameni și experiențe, abordeaz fiecare nouă provocare plină de curaj și determinare. Încă de mică, am fost ghidată de un vis profund, o flacără care nu s-a stins niciodată: acela de a schimba lumea în bine, de a aduce o rază de speranță acolo unde soarele pare să nu mai răsară.

Văd  arta nu doar ca pe o formă de expresie, ci ca pe un vehicul de schimbare, un limbaj universal ce poate uni și vindeca. Prin proiectele în care mă implic, caut să creez poduri între lumi diferite, să deschid inimi și să inspir oamenii să viseze la un viitor mai bun, indiferent de circumstanțele lor.