fbpx

Recomandă prietenilor, primești 4 ZRL (20RON)

Comandă peste 300 RON și ai livrare gratuită!

Intrebari frecvente generale

Care sunt modalitatile de a comanda un produs Zuriell?

Produsele pot fi comandate online pe site-ul nostru www.zuriell.com, iar pentru comenzi mai mari se pot face prin email hello@zuriell.com.

Care sunt modalitatile de plata pe care le acceptati?

Modalitatile de plata acceptate sunt plata online sau plata ramburs la primirea coletului. Pentru comenzile personalizate se accepta doar plata online.

Cum ma asigur ca a fost plasata cu succes comanda mea? 

Odata ce comanda a fost inregistrata, veti primi un email de confirmare. Acesta va contine numarul comenzii si detalii despre produsele achizitionate.

Cum returnez un produs?

Termenii si procedura de returnare se pot gasi pe pagina: https://zuriell.ro/livrare-si-returnare/ . Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum si retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de catre cumparator.

Daca un produs nu se mai afla pe stoc il mai pot comanda? Daca un produs pe care doresti sa il achizitionati nu mai este pe stoc, te rugam sa contactezi departamentul Relatii cu clientii, la numarul  +40 799 083 728. De asemenea, ne poti contacta pe adresa hello@zuriell.com, unde iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Care este perioada de livrare a produselor comandate?

Durata de livrare este intre 2-5 zile lucratoare. Pentru urgente avem rugamintea sa ne contactezi si/sau sa ne scrii in mentiunile comenzii termenul limita de livrare.

Intrebari frecvente despre gravura/ personalizare

Ce grafica pot trimite?

Se poate trimite pdf, ai, jpg, png, svg, eps sau cdr. Ca o gravura sa iasa bine, este nevoie ca imaginile png sau jpg trimise sa fie la o rezolutie buna, in alte cuvinte, sa nu fie foarte pixelate in momentul in care se da un zoom in.

Ce fonturi sa aleg?

Daca ai un text care contine mai multe cuvinte, este recomandat sa nu folosesti fonturi italice (subtiri), doar in cazul in care va fi gravat textul pe mai multe randuri.

Recomandam combinatile de font-uri italic si regular la texte pe 2 randuri care implica de exemplu un nume si un titlu/fraza. Italic este recomandat sa fie pe primul rand, regular pe randul 2.

Se poate personaliza color?

Gravura este un mod de personalizare foarte rezistent si de lunga durata, aceasta procedura implica arderea pielii si este monocrom (o singura culoare).

Intrebari frecvente despre ingrijirea agendei

Au aparut zgarieturi pe agenda mea, cum o pot rezolva?

Pielea agendei Zuriell are nevoie de hidratare din cand in cand. Poti aplica pe piele orice lotiune de corp amestecata cu apa cu ajutorul unui burete sau o carpa fina si apoi o lasi sa se usuce timp de 3-5 min. Atentie, o lotiune de corp care este foarte grasa sau bogata in uleiuri poate inchide putin culoarea pielii.