fbpx

pregĂTIT PENTRU AMINTIRI FRESH?

Fă-ȚI CADOU AGENDA PERSONALIZATĂ

ȘI CÂȘTIGĂ UN FUJI INSTAX MINI 11

AgendĂ din piele

ROȘIE

Travel-Notebook-Zuriell-agenda-din-piele-naturala-maro-personalizata-eleganta-lux-reutilizabila-premium-cadou-personalizat-punctata

AgendĂ din piele

MARO

AGENDĂ DIN PIELE

VERDE

AGENDĂ DIN PIELE

NEAGRĂ

PIELE NATURALĂ

Am ales coperta din piele naturală de cea mai bună calitate pentru tine, o piele de care te vei bucura ani la rând și va purta pe ea urmele calătoriei tale in această aventură numită, viață. 

PAGINI PERFORATE

Te vei bucura de 85 de file perforate pe care le vei putea rupe cu usurință. Pe lângă acest aspect, paginile perforate fac ca întoarcerea paginii să fie mult mai ușoară.

REUTILIZABIL

Vei putea folosi agenda ta o veșnicie, deoarece agenda din piele naturală premium Zuriell este reutilizabilă. De fiecare dată când se termină rezerva ta de hârtie, o înlocuiești cu una nouă!

REZERVE ARHIVABILE

Niciodată nu îți vei mai pierde vechile rezerve. Poți nota data pe cotor încât să le păstrezi pe toate arhivate într-un loc sigur ca să te întorci la ele de câte ori ai nevoie.

4 TIPURI DE HÂRTIE

Un cadou perfect vine cu opțiuni, așa că am pregătit pentru tine patru tipuri de hârtie premium cu un aspect plăcut de îngălbenire: hârtie punctată, hârtie liniară, hârtie velină și hârtie matematică.

BUZUNAR LA SPATE

Primești multe cărți de vizită atunci când mergi la evenimente și nu știi unde să le pui? Sau ai notițe pe care nu vrei să le pierzi? Ne-am gandit la tine și am venit cu soluția, agenda de piele are și buzunar la spate.

AMINTIRILE TALE, POVESTEA TA!

De fiecare dată când îți creezi amintiri noi, parcă ai vrea să le strângi undeva. Ia-ți acum un Zuriell și ai o șansă bună să câștigi aparatul de amintiri instant – FUJI Instax Mini 11.

 

COLECȚIONEAZĂ-ȚI AMINTIRILE ȘI

DĂ-LE VIAȚĂ CU ZURIELL

 

CE SPUN OAMENII

CARE AU DEJA ZURIELL

“Am îndrăgit agenda din prima”
Folosirea agendei Zuriell este pentru mine o experiență deosebită. Am îndragit agenda din prima, iar ideea de refill mi se pare revoluționară în acest domeniu ♥ Este practică, oferă posibilitatea personalizării și foarte important, are o greutate potrivită, astfel că o pot lua cu mine peste tot!

Raluca Morosan

“Zuriell, ai reușit să faci fericit copilul din mine”
Prin Zuriell am reușit să-mi dezlănțui creativitatea! Calitatea notebook-ului este remarcabilă! Felicitări Zuriell, ai reușit să faci fericit copilul din mine (Crăciunul a venit mai repede anul acesta) 🙂

Alexandru Gabriel Ion

“Așa cum am visat”
Am agenda Zuriell de aproape un an, am primit-o imprimata exact asa cum am visat si cand a fost nevoie de curatare am comunicat cu un reprezentant care mi-a dat cele mai bune sfaturi…. Cred ca in acest an nu a fost zi in care sa nu o am in geanta (da, inclusiv in concediu). ”

Cristina Zăvoianu

“Bonus: Made in Romania”
M-am îndrăgostit de agenda mea pe măsură ce am folosit-o și mi-am dat seama că este cea mai faină și practică de până acum. 

<3 Bonus: Made in Romania” 

Cristiana Oprea

CU FIECARE ZURIELL, AI ȘANSA SĂ CÂȘTIGI

 

PREMIUL CEL MARE
APARATUL DE
AMINTIRI INSTANT –
FUJI INSTAX MINI 11