Comanda peste 300 RON si ai livrare gratuita!

Septembrie…
Desi inseamna prima luna de toamna a anului, iar asta vine “la pachet” cu: inceputul scolilor pentru cei care inca studiaza, cu concedii terminate pentru cei care deja lucreaza si cu frunze ce incep sa cada din pomi, asta nu inseamna ca parasim nota pozitiva pe care am avut-o toata vara.
Ne intoarcem la treaba, ne organizam, dar mai ales continuam sa visam maret si sa punem pe hartie idei ce pot schimba ceva in bine in aceasta!
Harriet Tubman, supranumit si “Moise” datorita faptului ca, dupa ce a fost nascut in sclavie, a evadat si s-a intors in peste 30 de randuri sa isi salveze colegii de suferinta ramasi inca in sclavie, ne incurajeaza sa visam maret, pentru ca fiecare din noi are in interiorul lui atat puterea, cat si pacea si rabdarea necesara pentru a resui sa schimbam lumea.

“Every great dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars to change the world.”
Harriet Tubman

Acesta este si citatul pe care il folosim luna aceasta la inceputul planner-ului Zuriell pentru luna Septembrie. Daca vrei sa te organizezi mai bine, daca vrei sa fii sigur ca nu ratezi niciun task sau nicio intalnire, downloadeaza-l, printeaza-l si ataseaza-l in Zuriell-ul tau. Asa, pe langa putere, rabdare si pasiunea despre care Harriet vorbea, se mai adauga un ingredient important: organizarea!
Spor la visat, la scris si la schimbat lumea!
Pe curaaaaand!

CLICK PENTRU PLANNER ZURIELL SEPTEMBRIE FORMAT TRAVEL (A5)

CLICK PENTRU PLANNER ZURIELL SEPTEMBRIE FORMAT POCKET (A6)