Comanda peste 300 RON si ai livrare gratuita!

Se spune ca doar cei indrazneti inving!
A indrazni, inseamna de multe ori a iesi din zona de confort, a-ti asuma o doza de risc. Insa, daca la final, indiferent de rezultat, ai indraznit pentru ceva ce te-a provocat si ti-a dat “acea emotie”, totul a meritat!
Luna aceasta te provocam sa indraznesti mai mult decat pana acum. Asuma-ti un risc de care te-ai ferit tot mereu! Albert Einstein spunea: O barca este in siguranta atunci cand este la mal, dar nu pentru asta a fost construita o barca. 
Poate ca esti bine acolo unde esti, insa noi credem ca ai fost creat pentru mai mult decat atat. Indiferent de cat de aproape sau departe esti de mal, e valabil pentru oricine ????.
Si, totusi, pentru ca riscurile trebuie calculate, vrem sa te ajutam! Iti lansam planner-ul lunii Octombrie, pentru ca orice pas pe care il vei face spre acest vis sa fie programat si bine stiut cu mult timp inainte!
Downloadeaza-l in formatul potrivit agendei tale, printeaza-l si adauga-l in agenda ta. Apoi planifica si treci la actiune!

Click pentru planner in format Travel (A5)
Click pentru planner in format Pocket (A6)

P.S.: Noi luna aceasta ne-am asumat un risc! Am mutat activitatea Zuriell din Bucuresti in Cluj! Te provocam sa ne scrii si tu un comentariu cu riscul pe care ti-l vei asuma! Nu uita, chiar daca esti in siguranta la mal, nu pentru asta ai fost creat!