Comanda peste 300 RON si ai livrare gratuita!

Salutare si bine ai venit la Journaling with Zuriell.
In sfarsit a sosit luna martieee… Primavara pare ca s-a ratacit rau de tot, dar nu e panica! In sufletul nostru ea a ajuns deja.
Ca sa incepem luna cu motivatie, am ales urmatorul citat: If your dreams don’t scare you, they’re not big enough! Asa ca viseaza si viseaza cat mai maret.
Iata si calendarul pe care am ales sa il completez impreuna cu tine:
1 martie: Baietilor, doar un lucru va zic: pregatiti-va bine! Apropo, se face prezenta, deci grija cu chiulul.
3 martie: party party! Ma duc la nunta a unor prieteni din Timisoara si Bucuresti. Duminica, girls coffee time.
6 martie: Team meet-up, defapt il vom avea in fiecare marti dimineata. E vorba de intalnirea saptamanala de echipa, pentru strategie, target-uri, follow-up si evaluare.
8 martie:  Ziua femeii sau ziua mamei? Voi ce ziceti? Indiferent de rezultat, un cadou va ajunge neaparat la mama. Ce imi propuneti sa ii dau?
10 – 11 martie: Springbreaker – un targ de designeri, artizani, artiști. Poate ne vedem acolo!
17 martie: Ma voi duce la un workshop la Cluj. Bineinteles este si o scuza buna ca sa vizitez Clujul si sa petrec timp cu prietenii mei de acolo.
29-30 martie : PR Forum, sa merg sau sa nu merg? Mai am timp sa ma decid.
Focusul Lunii:
Uneori ne fura responsabilitatile de zi cu zi si uitam de noi, asa ca la mine focusul pentru luna aceasta va fi sa imi redescopar pasiunile.
Iar la targeturi personale, 4 cuvinte doar.

  • DREAM  •   BELIEVE  •   DARE  •   DO  •

La targeturi profesionale imi propun un meet-up saptamanal cu echipa mai eficient si mai precis, iar provocarea este sa avem 2 postari de blog in fiecare saptamana.
Am completat si putin din planner-ul saptamanal. Am inceput cu ziua de joi, am scris in casuta data de 1 si am pus cateva task-uri care urmeaza sa le completez pana la sfarsitul saptamanii.
Cam asta a fost pentru astazi, nu uita ca poti avea si tu acest planner pe care l-am folosit. Ai link-urile mai jos, descarca-l, printeaza-l si foloseste-l, e gratis.
Pe curaaand!
DESCARCA PLANNERELE DE AICI:
CLICK PENTRU PLANNER TRAVEL SIZE

CLICK PENRU PLANNER POCKET SIZE