fbpx

pregătește-te pentru paște!

Fă CADOU o AGENDĂ PERSONALIZATĂ 

REDUCERILE se terminĂ În:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

AgendĂ din piele

ROȘIE

Travel-Notebook-Zuriell-agenda-din-piele-naturala-maro-personalizata-eleganta-lux-reutilizabila-premium-cadou-personalizat-punctata

AgendĂ din piele

MARO

AGENDĂ DIN PIELE

VERDE

AGENDĂ DIN PIELE

NEAGRĂ

PIELE NATURALĂ

Am ales coperta din piele naturală de cea mai bună calitate pentru tine, o piele de care te vei bucura ani la rând și va purta pe ea urmele calătoriei tale in această aventură numită, viață. 

PAGINI PERFORATE

Te vei bucura de 85 de file perforate pe care le vei putea rupe cu usurință. Pe lângă acest aspect, paginile perforate fac ca întoarcerea paginii să fie mult mai ușoară.

REUTILIZABIL

Vei putea folosi agenda ta o veșnicie, deoarece agenda din piele naturală premium Zuriell este reutilizabilă. De fiecare dată când se termină rezerva ta de hârtie, o înlocuiești cu una nouă!

REZERVE ARHIVABILE

Niciodată nu îți vei mai pierde vechile rezerve. Poți nota data pe cotor încât să le păstrezi pe toate arhivate într-un loc sigur ca să te întorci la ele de câte ori ai nevoie.

4 TIPURI DE HÂRTIE

Un cadou perfect vine cu opțiuni, așa că am pregătit pentru tine patru tipuri de hârtie premium cu un aspect plăcut de îngălbenire: hârtie punctată, hârtie liniară, hârtie velină și hârtie matematică.

BUZUNAR LA SPATE

Primești multe cărți de vizită atunci când mergi la evenimente și nu știi unde să le pui? Sau ai notițe pe care nu vrei să le pierzi? Ne-am gandit la tine și am venit cu soluția, agenda de piele are și buzunar la spate.

pregĂteȘte-te Pentru PaȘte!

De paște te încurajăm să pui tehnologia deoparte și să-ți faci timp să reflectezi, să îți aduni gândurile, să scrii și să fii mulțumitor. Fă-ți un cadou ție sau surprinde-ți o persoană dragă cu agenda personalizată din piele Zuriell. Coperta din piele naturală creaza poftă de scris iar prin înlocuirea rezervei de hârtie, o vei putea folosi la infinit.

Un cadou personalizat este mereu cea mai bună alegere!

 

PROFITĂ ACUM DE

15% REDUCERE

 

CE SPUN OAMENII CARE AU ZURIELL

“Am îndrăgit agenda din prima”
Folosirea agendei Zuriell este pentru mine o experiență deosebită. Am îndragit agenda din prima, iar ideea de refill mi se pare revoluționară în acest domeniu ♥ Este practică, oferă posibilitatea personalizării și foarte important, are o greutate potrivită, astfel că o pot lua cu mine peste tot!

Raluca Morosan

“Zuriell, ai reușit să faci fericit copilul din mine”
Prin Zuriell am reușit să-mi dezlănțui creativitatea! Calitatea notebook-ului este remarcabilă! Felicitări Zuriell, ai reușit să faci fericit copilul din mine (Crăciunul a venit mai repede anul acesta) 🙂

Alexandru Gabriel Ion

“Așa cum am visat”
Am agenda Zuriell de aproape un an, am primit-o imprimata exact asa cum am visat si cand a fost nevoie de curatare am comunicat cu un reprezentant care mi-a dat cele mai bune sfaturi…. Cred ca in acest an nu a fost zi in care sa nu o am in geanta (da, inclusiv in concediu). ”

Cristina Zăvoianu

“Bonus: Made in Romania”
M-am îndrăgostit de agenda mea pe măsură ce am folosit-o și mi-am dat seama că este cea mai faină și practică de până acum. 

<3 Bonus: Made in Romania” 

Cristiana Oprea

CU CINE AM MAI LUCRAT

GOOGLE   •   MICROSOFT   •   RAIFFEISEN  BANK   •  BRITISH AMERICAN TOBACCO   •   ING BANK   •   SANOFI   •   ROMARM   •   MASTERCARD

  BANCA TRANSILVANIA   •   PATRIA BANK   •   FSEGA   •   SSG SECURITY   •   TIGER SECURITY   •   OMV PETROM   •   ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

15% REDUCERE

LA TOATE PRODUSELE

REDUCERILE se terminĂ În:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)