fbpx

Couple Goals

CADOU AGENDă PERSONALIZă

Se spune că poveștile de dragoste adevarată dăinuiesc pentru totdeauna. La fel ca și agenda Zuriell.

C O D   C U P O N :  C O U P L E G O A L S 1 4 

ROSU

Travel-Notebook-Zuriell-agenda-din-piele-naturala-maro-personalizata-eleganta-lux-reutilizabila-premium-cadou-personalizat-punctata

MARO

VERDE

NEGRU

COPERTA DIN PIELE NATURALA

Am ales piele de cea mai buna calitate pentru tine, o piele de care te vei bucura ani la rand si va purta pe ea urmele calotariei tale in aceasta aventura numita, viata.

PAGINI PERFORATE

Te vei bucura de 85 de file perforate pe care le vei putea rupe cu usurinta. Pe langa acest aspect, paginile perforate fac ca intoarcerea paginii sa fie mult mai simpla.

REUTILIZABIL

Vei putea folosi agenda ta o vesnicie, deoarece agenda Zuriell este reutilizabila, de fiecare data cand se termina rezerva ta de hartie, o inlocuiesti cu una noua!

REZERVE ARHIVABILE

Niciodata nu iti vei mai pierde vechiile rezerve. Poti nota data pe cotor si sa le pastrezi pe toate arhivate intr-un loc sigur unde te poti intoarce mereu la ele.

4 TIPURI DE HĂRTIE

Un cadou perfect vine cu optiuni, asa ca am pregatit pentru tine patru tiprui de hartie, hartie punctata, hartie liniara, hsrtie velina si hartie matematica.

BUZUNAR LA SPATE

Primesti multe carti de vizita atunci cand mergi la conferinte si nu stii unde sa le pui? Sau notite pe care nu vrei sa le pierzi? Ne-am gandit la tine si am venit cu solutia!

Couple Goals

Sărbătorește Valentine’s Day cu o amintire permanentă a povestii voastre de iubire. Agenda Zuriell a fost creată să te insoteasca toata viața.

Cu coperta din piele naturala si sistemul de hârtie reîncărcabil, acestă agenda nu va rămâne niciodată fără pagini sau fară amintiri.

Iar opțiunea de a o personaliza cu numele sau inițialele voastre, face dintr-un cadou aparent simplu, un simbol unic al iubirii voastre eterne

 

PROFITA ACUM DE 14% REDUCERE

COD CUPON: COUPLEGOALS14

 

CE SPUN OAMENII CARE AU ZURIELL

“Am îndrăgit agenda din prima”

Folosirea agendei Zuriell este pentru mine o experiență deosebită. Am îndragit agenda din prima, iar ideea de refill mi se pare revoluționară în acest domeniu ♥ Este practică, oferă posibilitatea personalizării și foarte important, are o greutate potrivită, astfel că o pot lua cu mine peste tot!

Raluca Morosan

“Zuriell, ai reușit să faci fericit copilul din mine”

Prin Zuriell am reușit să-mi dezlănțui creativitatea! Calitatea notebook-ului este remarcabilă! Felicitări Zuriell, ai reușit să faci fericit copilul din mine (Crăciunul a venit mai repede anul acesta) 🙂

Alexandru Gabriel Ion

“Așa cum am visat”

Am agenda Zuriell de aproape un an, am primit-o imprimata exact asa cum am visat si cand a fost nevoie de curatare am comunicat cu un reprezentant care mi-a dat cele mai bune sfaturi…. Cred ca in acest an nu a fost zi in care sa nu o am in geanta (da, inclusiv in concediu). “

Cristina Zăvoianu

“Bonus: Made in Romania”

M-am îndrăgostit de agenda mea pe măsură ce am folosit-o și mi-am dat seama că este cea mai faină și practică de până acum. 

<3 Bonus: Made in Romania” 

Cristiana Oprea

COLABORATORII ZURIELL

GOOGLE   •   MICROSOFT   •   RAIFFEISEN  BANK   •  BRITISH AMERICAN TOBACCO   •   ING BANK   •   SANOFI   •   ROMARM   •   MASTERCARD

  BANCA TRANSILVANIA   •   PATRIA BANK   •   FSEGA   •   SSG SECURITY   •   TIGER SECURITY   •   OMV PETROM   •   ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

de Valentine’s Day, declaratia ta de dragoste

poate fi un cadou pe viață

FOLOSEȘTE CUPONUL: COUPLEGOALS14